Blomp Go for Z drive not working

Post Reply
funnyname
Posts: 3
Joined: Tue Dec 29, 2020 9:44 am

Blomp Go for Z drive not working

Post by funnyname » Fri Jan 01, 2021 1:30 pm

I installed Blomp Go in my pc, but it is simply not working. When I open it, I can see Blomp Go as well as something called rsync appear in my task manager, taking up insane amounts of disk space and network, however the Z drive just doesn't show up... What can I do to fix this?

BlompSupport
Posts: 312
Joined: Wed Feb 13, 2019 4:20 pm

Re: Blomp Go for Z drive not working

Post by BlompSupport » Sun Jan 03, 2021 10:42 am

Hello,

After installation, try rebooting your machine to commit changes. Please let us know what operating system and architecture your are using, and ensure that you are on the correct versions (x86/x64).

Thanks,
BlompSupport

the_tigerlion
Posts: 1
Joined: Wed Jun 24, 2020 5:00 am

Re: Blomp Go for Z drive not working

Post by the_tigerlion » Tue Dec 28, 2021 6:05 am

me too
I'm using x64 Windows 10 21H2
I rebooted after installed the Z Drive
I got the correct version of it.

BlompSupport
Posts: 312
Joined: Wed Feb 13, 2019 4:20 pm

Re: Blomp Go for Z drive not working

Post by BlompSupport » Thu Dec 30, 2021 11:40 am

Hey there Blomper!

We took some of our hands and put them on the deck to work on that - and you should be good to go now.

Please also note that if you see network activity, that means that the Z drIve is still syncing with the data you put in there!

-Blomp Support

Post Reply